Witamy!

Aby w pełni korzystać z możliwości serwisu, zachęcamy do zalogowania się w naszym serwisie.

Przypomnienie hasła:
Zarejestruj się:
Zarejestruj

Porady eksperta

Porady Eksperta

dr Anna Kulikowska

Doradca żywieniowy; specjalista z zakresu dietetyki i żywienia oraz jakości surowców i produktów spożywczych. Poprzez liczne publikacje, publiczne wystąpienia oraz uczestnictwo w warsztatach kulinarnych promuje zdrowy tryb życia oraz motywuje ludzi do świadomego odżywiania, by cieszyli się dobrym zdrowiem i młodością przez długie lata.

Rozsądnie o glutenie - czy jest się czego bać?
Rozsądnie o glutenie - czy jest się czego bać?

By w pełni odczuć korzyści płynące z odstawienia glutenu, należy podejść do sprawy racjonalnie, świadomie i przede wszystkim konsekwentnie. Dieta bezglutenowa oparta na odpowiednio zbilansowanej kuchni nikomu nie zaszkodzi, a może...

Rozsądnie o glutenie - czy jest się czego bać?
Termin przydatności do spożycia, a data minimalnej trwałości.
Poprzednia