Burger BLT

Klasyka smaku Burger BLT

Czas Przygotowania 50 min Liczba Porcji 4 osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:
Amerykańska

Składniki Składniki

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Mięso dopraw solą i pieprzem, wymieszaj dokładnie do uzyskania gładkiej konsystencji. Uformuj 4 okrągłe kotlety o grubości ok. 3 cm.

  2. Plastry boczku usmaż na grillu do uzyskania chrupkości.

  3. Majonez Premium 0% dodatku cukru Develey dopraw TABASCO® Pepper Sauce.

  4. Kotlety smaż na grillu/patelni ok. 3 min z każdej strony (temperatura wewnętrzna mięsa burgerowego powinna osiągnąć 68°C). Kiedy kotlety będą już niemal gotowe do serwowania, opiecz bułki na grillu.

  5. Posmaruj bułkę doprawionym Majonezem Develey Premium 0% dodatku cukru, połóż usmażony kotlet, na kotlet wyłóż odpowiednio: sałatę, plaster pomidora, paski smażonego boczku, krążki papryki Jalapeno.

  6. Wieczko bułki posmaruj Sosem Hamburger Develey, nakryj całość.

  7. Smacznego😊!

Produkty z Przepisu

60 ml
12,79 zł
Please select