Dip z TABASCO® – podbij smak swoich potraw

Feeria dipów podkręonych sosem TABASCO®

Czas Przygotowania 5 min Liczba Porcji 4 osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:
Meksykańska
Przepis w wersji wideo

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. W małej miseczce wymieszaj Ketchup Develey Premium Classic, Sos sojowy Kikkoman, TABASCO® Pepper Sauce, imbir, cytrynę. Dip ten idealnie podkreśla smak krewetek. 

  2. W miseczce wymieszaj Ketchup Develey Premium Classic oraz TABASCO® Pepper Sauce. Tak powstały dip znakomicie komponuje się z chrupiącymi frytkami. 

  3. Do miseczki z Musztardą Francuską Develey Premium dodaj miód, Ketchup Develey Premium Classic i posiekany czosnek. Na koniec dodaj kilka kropel TABASCO® Pepper Sauce, całość dokładnie wymieszaj. Dip znakomicie smakuje z kawałkami kurczaka podsmażonymi na patelni grillowej.

  4. W małej miseczce wymieszaj Majonez Develey Premium 0% dodatku cukru Develey oraz TABASCO® Pepper Sauce. Dip ten podkreśla smak zarówno frytek, jak i innych przekąsek. 

  5. W garnuszku roztop masło, odstaw z gazu. Dodaj posiekany czosnek oraz TABASCO® Pepper Sauce. Całość dokładnie wymieszaj. Dip można zastosować do upieczonego mięsa, aby podkreślić jego smak.

  6. Smacznego 😊!

Produkty z Przepisu

150 ml
Naklejki
vegan
11,99 zł
250 ml
Naklejki
vegan
15,99 zł