Kanapka z antrykotem po amerykańsku

Kanapka z antrykotem po amerykańsku

Czas Przygotowania 40 min Liczba Porcji 4 osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:
Amerykańska

Składniki Składniki

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Antrykot oczyść, umyj i osusz. Pokrój w poprzek włókien na cienkie paski. Przypraw odrobiną Sosu sojowego Kikkoman i kilkoma kroplami TABASCO® Pepper Sauce. Usmaż na niewielkiej ilości tłuszczu, na koniec dodaj dużo drobno posiekanej natki pietruszki.

  2. Cebulę pokrój w cienkie pióra. Bagietkę podziel na 4 kawałki, każdy z nich rozkrój i opiecz w tosterze lub piekarniku.

  3. Wewnętrzną część dolnej bułki posmaruj Majonezem Develey Premium 0% dodatku cukru. Na nim ułóż smażone kawałki antrykotu i cebulę. Na wierzch zetrzyj ser provolone i wszystko jeszcze chwilę zapiecz tak, aby ser zaczął się rozpuszczać.

  4. Przed podaniem kanapkę przykryj górną częścią bagietki posmarowaną Ketchupem Premium Classic Develey.

  5. Smacznego 😊!

Produkty z Przepisu

300 g
4,98 zł
Please select
300 g
4,98 zł
Please select
150 ml
Naklejki
vegan
11,99 zł
Please select
60 ml
12,79 zł
Please select