Sosy Kikkoman

Sosy sojowe Kikkoman powstają w procesie warzenia według tradycyjnych receptur, dlatego mają oryginalny smak. Podkreślają wyjątkowy charakter potraw i dodają im aromatu, który nawiązuje nie tylko do kuchni azjatyckiej.

Jakość marki
Kikkoman

Nasz naturalnie warzony sos sojowy składa się jedynie z czterech podstawowych składników: ziaren soi, pszenicy, soli i wody.

Główne cechy
produktów:

  • Bez GMO
  • Bezglutenowy
  • Bez zagęszczaczy

Bursztynowa i przejrzysta konsystencja, o delikatnie czerwonawym odcieniu to dowód harmonijnego połączenia pięciu podstawowych smaków. Sos sojowy Kikkoman jest produkowany jedynie z naturalnych składników: wody, soi, pszenicy i soli dlatego posiada najwyższą jakość!

Zdrowe odżywianie
z Kikkomanem

Zastępując sól naturalnie warzonym sosem sojowym Kikkoman można znacznie ograniczyć jej spożycie!

ABC kuchni azjatyckiej

Tradycyjny sposób przygotowywania potraw to gotowanie nad unoszącą się parą, która pozwala zachować witaminy i składniki mineralne.

Przepisy Kikkoman

Kolorowa sałatka ryżowa z kurczakiem teriyaki

Zobacz przepis

Odkryj świat produktów Kikkoman

Sprawdź bogatą ofertę naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman! Przekonaj się, jak wszechstronne są nasze produkty!

Aktualizacja koszyka…
  • Brak produktów w koszyku.