
Jeden sos, tysiąc możliwości
Nasz klasyk – naturalnie warzony sos sojowy – to przyprawa, którą wzbogacisz smak każdego dania. Zarówno w trakcie gotowania, jak i na talerzu. Zawsze idealnie podkreśli smak i to nie tylko w specjałach kuchni azjatyckiej. Możesz użyć go do przyrządzenia każdej ulubionej potrawy, bo doskonale sprawdzi się jako dodatek do wszystkiego: włoskiego makaronu, amerykańskiego burgera, sałatki, a nawet deseru.
Jakość marki Kikkoman
Sos powstaje w procesie warzenia według tradycyjnej receptury z czterech składników: ziaren soi i pszenicy, wody i soli. Tym, co niewątpliwie wyróżnia naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman to przejrzystość, ciemno bursztynowa, brązowa głęboka barwa i niepowtarzalny aromat.
Główne cechy produktów:
- Naturalne składniki
- Kilkumiesięczny proces fermentacji
- Uniwersalność i łatwość zastosowania

Prostota i oszczędność czasu
Sos sojowy Kikkoman to uniwersalna przyprawa, do codziennego użytku i wszelkiego rodzaju potraw. Wystarczy odrobina sosu sojowego, aby codzienne potrawy nabrały wyjątkowego smaku.

ABC kuchni azjatyckiej
Tradycyjny sposób przygotowywania potraw to gotowanie nad unoszącą się parą, która pozwala zachować witaminy i składniki mineralne.