Sosy sojowe Kikkoman powstają w procesie warzenia według tradycyjnych receptur, dlatego mają oryginalny smak. Podkreślają wyjątkowy charakter potraw i dodają im aromatu, który nawiązuje nie tylko do kuchni azjatyckiej.
Nasz naturalnie warzony sos sojowy składa się jedynie z czterech podstawowych składników: ziaren soi, pszenicy, soli i wody.
Główne cechy
produktów:
Bursztynowa i przejrzysta konsystencja, o delikatnie czerwonawym odcieniu to dowód harmonijnego połączenia pięciu podstawowych smaków. Sos sojowy Kikkoman jest produkowany jedynie z naturalnych składników: wody, soi, pszenicy i soli dlatego posiada najwyższą jakość!
Zastępując sól Naturalnie Warzonym Sosem Sojowym Kikkoman można znacznie ograniczyć jej spożycie !
Tradycyjny sposób przygotowywania potraw to gotowanie nad unoszącą się parą, która pozwala zachować witaminy i składniki mineralne.
Sprawdź bogatą ofertę naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman! Przekonaj się, jak wszechstronne są nasze produkty!
150 ml