Produkty Univer

Prawdziwe pasty z węgierskiej papryki najwyższej jakości. Świetnie sprawdzają się jako dodatek do m.in. Do sosów, gulaszy oraz zup.

Wyjątkowy smak

Soczyste, pełne aromatu i słońca warzywa dojrzewały w sprzyjających warunkach klimatycznych, dlatego ich smak jest jeszcze bardziej intensywny. Potrawy wzbogacone pastami Univer przyciągną uwagę smakoszy i miłośników tradycyjnych dań.

Główne cechy
produktów:

  • Oryginalne przyprawy
  • Wysokiej jakości papryka
  • Rodzime węgierskie składniki

Węgierska sztuka kulinarna, należąca do różnorodnej kuchni śródziemnomorskiej, wyróżnia się aromatycznymi przyprawami, bazuje w większości na mięsie oraz warzywach sezonowych. Najbardziej charakterystyczną przyprawą stosowaną w Kuchni Węgierskiej jest czerwona papryka, która nadaje potrawom smaku, aromatu i pikantności.

Uprawy

Umiarkowanie ciepły, dość suchy klimat i żyzność gleb Niziny Węgierskiej zapewnia idealny klimat dla rolnictwa w tym upraw papryki.

Prawdziwe aromaty

Pasty pełne są wyjątkowego smaku, zbudowanego dzięki unikalnej kompozycji węgierskich warzyw, ziół i przypraw.

Przepisy Univer

Zupa gulaszowa "Bogrács"

Zobacz przepis

Odkryj świat produktów Univer

Wybierz łagodne i ostre pasty – poznaj aromaty oryginalnej węgierskiej kuchni!

Aktualizacja koszyka…
  • Brak produktów w koszyku.
Nasza strona stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.