Powrót
Udostępnij:

Nadziewane roladki z pora

25 min
16  osoby

Poziom trudności: Umiarkowany

  • Kuchnia Azjatycka

Składniki

  • Marynata Teriyaki Kikkoman
  • 4 pory
  • 600g mielonej wołowiny
  • pieprz mielony
  • olej roślinny

Sposób przygotowania

Rozpal grill. Odetnij końcówkę pora, pokrój go na równe kawałki, wyciągnij środek z każdego z nich. Wymieszaj w misce wołowinę z 6 łyżkami Marynaty-Sosu Teriyaki Kikkoman i świeżo mielonym pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewaj pojedyncze kawałki pora. Posmaruj przygotowane roladki olejem, wyłóż na grillu. Grilluj 8-10 minut.

Produkty z przepisu

Nasza strona stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies. Wszelkie informacje o przetwarzaniu danych osobowych w tym wykorzystanie plików cookies znajdą Państwo tutaj. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.
array(0) { }