Nadziewane roladki z pora

Nadziewane roladki z pora

Czas Przygotowania 25 min Liczba Porcji 16 osób
Poziom Trudności: Umiarkowany
Kuchnia:
Azjatycka
Przepis w wersji wideo

Składniki Składniki

  • Marynata Teriyaki Kikkoman
  • 4 pory
  • 600g mielonej wołowiny
  • pieprz mielony
  • olej roślinny

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

Rozpal grill. Odetnij końcówkę pora, pokrój go na równe kawałki, wyciągnij środek z każdego z nich. Wymieszaj w misce wołowinę z 6 łyżkami Marynaty-Sosu Teriyaki Kikkoman i świeżo mielonym pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewaj pojedyncze kawałki pora. Posmaruj przygotowane roladki olejem, wyłóż na grillu. Grilluj 8-10 minut.

Produkty z Przepisu

250 ml
17,99 zł
Please select