Nadziewane roladki z pora

Nadziewane roladki z pora

Czas Przygotowania 25 min Liczba Porcji 16 osób
Poziom Trudności: Umiarkowany
Kuchnia:
Azjatycka
Przepis w wersji wideo

Składniki Składniki

  •        Kikkoman Marynata Teriyaki 

  •        4 pory

  •        600 g mielonej wołowiny

  •        Pieprz mielony

  •        Olej roślinny

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Odetnij końcówkę pora, pokrój go na równe kawałki, wyciągnij środek z każdego z nich. 

  2. Wymieszaj w misce wołowinę z 6 łyżkami Marynaty Teriyaki Kikkoman i świeżo mielonym pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewaj pojedyncze kawałki pora. 

  3. Posmaruj przygotowane roladki olejem, wyłóż na grillu. Grilluj 8-10 minut.

  4. Smacznego 😊!

Produkty z Przepisu

250 ml
17,99 zł
Please select