Przepyszne spaghetti z krewetkami
        
        Składniki
      
      
            -  Mutti Polpa Pomidory Drobno Krojone
 -  Rummo Spaghetti Linguine 13 Spaghetti Płaskie 
 -  TABASCO® Sriracha Sauce
 -  25 g masła
 -  250 g krewetek
 -  Świeża bazylia
 -  Świeża kolendra
 -  Pieprz młotkowany/świeżo mielony
 
        
        Sposób przygotowania
      
      
            Na patelni rozgrzej masło i dodaj krewetki. Smaż je około 1 minutę z każdej strony.
Dodaj ugotowany al dente makaron prosto z garnka i zalej całość Polpą Pomidorową Mutti, skrop TABASCO® Sriracha Sauce. Wrzuć do tego posiekaną bazylię. Dopraw odrobiną soli.
Całość smaż ok. 1 minuty i co jakiś czas energicznie mieszaj, aby nić nie przypalić.
Danie podaj w głębokim talerzu, delikatnie posyp pieprzem młotkowanym oraz udekoruj listkami świeżej kolendry.
Smacznego 😊!
  
	
  
  
          
  
  
  
  
  