Sałatka z szynką, jajkiem i grzybami z ostrym sosem tatarskim

Sałatka z szynką, jajkiem i grzybami z ostrym sosem tatarskim

Czas Przygotowania 40 min Liczba Porcji 3 osób
Poziom Trudności: Umiarkowany
Kuchnia:
Polska

Składniki Składniki

  •        TABASCO® Pepper Sauce

  •        Develey Sos Tatarski

  •        1 mała czerwona cebula

  •        Kilka plasterków wędzonej gotowanej szynki

  •        Kilka ugotowanych jajek przepiórczych

  •        Kilka marynowanych borowików lub podgrzybków

  •        Kilka korniszonów

  •        Kilka gałązek natki pietruszki

  •        Szczypiorek

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Plasterki szynki zwiń i ułóż na półmisku. Dookoła ozdób pokrojonymi kawałkami korniszona, połówkami jajek przepiórczych i marynowanymi grzybkami.

  2. Całość obsyp posiekaną natką pietruszki, szczypiorkiem i plasterkami cebuli (pojedyncze krążki).

  3. Podawaj z Sosem Tatarskim Develey z domieszką TABASCO® Pepper Sauce.

  4. Smacznego😊!

Produkty z Przepisu

60 ml
12,79 zł
Please select