Sałatka z szynką, jajkiem i grzybami z ostrym sosem tatarskim
40
min
3
osób
Poziom Trudności:
Umiarkowany
Kuchnia:
Polska
Składniki
- TABASCO® Pepper Sauce
- Develey Sos Tatarski
- 1 mała czerwona cebula
- Kilka plasterków wędzonej gotowanej szynki
- Kilka ugotowanych jajek przepiórczych
- Kilka marynowanych borowików lub podgrzybków
- Kilka korniszonów
- Kilka gałązek natki pietruszki
- Szczypiorek
Sposób przygotowania
Plasterki szynki zwiń i ułóż na półmisku. Dookoła ozdób pokrojonymi kawałkami korniszona, połówkami jajek przepiórczych i marynowanymi grzybkami.
Całość obsyp posiekaną natką pietruszki, szczypiorkiem i plasterkami cebuli (pojedyncze krążki).
Podawaj z Sosem Tatarskim Develey z domieszką TABASCO® Pepper Sauce.
Smacznego😊!