Sałatka z szynką, jajkiem i grzybami z ostrym sosem tatarskim

Sałatka z szynką, jajkiem i grzybami z ostrym sosem tatarskim

Czas Przygotowania 40 min Liczba Porcji 3 osób
Poziom Trudności: Umiarkowany
Kuchnia:
Polska

Składniki Składniki

  • kilka plasterków wędzonej gotowanej szynki
  • kilka ugotowanych jajek przepiórczych
  • 1 mała czerwona cebula
  • kilka marynowanych borowików lub podgrzybków
  • kilka korniszonów
  • kilka gałązek natki pietruszki
  • szczypiorek
  • TABASCO® Sauce
  • Sos Tatarski Develey (410 g)

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Plasterki szynki zwiń i ułóż na półmisku. Dookoła ułóż pokrojone w kawałki korniszony, połówki jajek przepiórczych i marynowane grzybki.
  2. Całość obsyp posiekaną natką pietruszki, szczypiorkiem i plasterkami cebuli (pojedyncze krążki).
  3. Podawaj z Sosem Tatarskim Develey z domieszką sosu TABASCO®.

Produkty z Przepisu

60 ml
12,79 zł
Please select