costa doro

Z serca Włoch wprost na Twój stół

W samym sercu słonecznej Italii, na złotych wzgórzach, gdzie bogactwo natury łączy się z miłością do najlepszego smaku i dobrego życia, prawdziwi pasjonaci wytwarzają słynne oliwy Costa d’Oro.

Najwyższa jakość i wszechstronność

Nasze oliwy to połączenie pasji, doświadczenia i innowacyjności, tworzące niespotykaną harmonię smaku.

Główne cechy produktów:

  • Najwyższa jakość
  • Wysoka zawartość witaminy E
  • Pełny i świeży smak
oliwyCosta
Jakość Costa d’Oro została potwierdzona wieloma certyfikatami. Jest ona dla nas najcenniejszą wartością, kierujemy się nią na każdym kroku i dotyczy ona wszystkich etapów produkcji. Zmniejszamy także negatywny wpływ na środowisko, poprzez stosowanie systemów fotowoltaicznych.
Costa'Oliwa

Lider segmentu premium we Włoszech

 

Costa D’oro jest liderem we Włoszech w kategorii oliw niefiltrowanych i ekologicznych. To najwyższa jakość produktów, które są tłoczone na zimno i niefiltrowane, dzięki czemu zachowują wszystkie walory smakowe i odżywcze świeżo zebranych oliwek. Oliwy te zawierają cząstki oliwek, które w niej pozostają po wytłoczeniu, co powoduje, że oliwa jest naturalnie mętna i bardziej gęsta.

oliwa

Uniwersalność zastosowania

 

Każda oliwa Costa d’Oro posiada swoją osobowość, swój aromat, kolor, który ją charakteryzuje, więc każdy znajdzie produkt, który spełni jego oczekiwania. Jej wszechstronność i jakość gwarantowana przez markę, tworzą esencjonalny składnik każdego dania.

Przepis Costa d'oro

Przepisy z produktami Costa d’Oro

Tosty z awokado

 

czas_przygotowania_ikona 15 min

liczba_osob_ikona 2 osoby

Poziom trudności
Łatwy