Produkty Costa d'Oro

W samym sercu słonecznej Italii, na złotych wzgórzach, gdzie bogactwo natury łączy się z miłością do najlepszego smaku i dobrego życia, prawdziwi pasjonaci wytwarzają słynne oliwy Costa d’Oro.

Najwyższa jakość i wszechstronność

Nasze oliwy to połączenie pasji,
doświadczenia i innowacyjności,
tworzące niespotykaną harmonię smaku.

Główne cechy
produktów:

  • Najwyższa jakość
  • Wysoka zawartość witaminy E
  • Pełny i świeży smak

Jakość Costa d’Oro została potwierdzona wieloma certyfikatami. Jest ona dla nas najcenniejszą wartością i kierujemy się nią na każdym kroku. Poprzez stosowanie systemów fotowoltaicznych, zmniejszamy negatywny wpływ na środowisko.

Lider segmentu premium we Włoszech

Costa D’oro jest liderem we Włoszech w kategorii oliw niefiltrowanych i ekologicznych. To najwyższa jakość produktów, które są tłoczone na zimno i niefiltrowane, dzięki czemu zachowują wszystkie walory smakowe i odżywcze świeżo zebranych oliwek. Oliwy te zawierają cząstki oliwek, które w niej pozostają po wytłoczeniu, co powoduje, że oliwa jest naturalnie mętna i bardziej gęsta.

Uniwersalność zastosowania

Każda oliwa Costa d’Oro posiada swoją osobowość, swój aromat, kolor, który ją charakteryzuje, więc każdy znajdzie produkt, który spełni jego oczekiwania. Jej wszechstronność i jakość gwarantowana przez markę, tworzą esencjonalny składnik każdego dania.

Przepis Costa d’Oro

Sałatka z czerwonej kapusty, z gruszkami, orzechami włoskimi i pecorino

Zobacz przepis

Poznaj produkty Costa D'oro

Wybierz to, co lubisz!