
Feeria dipów podkręonych sosem TABASCO®
Składniki
- Develey Ketchup Premium Classic
- Develey Majonez Premium 0% dodatku cukru
- Develey Musztarda Francuska Premium
- Kikkoman Sos sojowy
- TABASCO® Pepper Sauce
- Imbir
- Miód
- 4 ząbki czosnku
- Masło
Sposób przygotowania
W małej miseczce wymieszaj Ketchup Develey Premium Classic, Sos sojowy Kikkoman, TABASCO® Pepper Sauce, imbir, cytrynę. Dip ten idealnie podkreśla smak krewetek.
W miseczce wymieszaj Ketchup Develey Premium Classic oraz TABASCO® Pepper Sauce. Tak powstały dip znakomicie komponuje się z chrupiącymi frytkami.
Do miseczki z Musztardą Francuską Develey Premium dodaj miód, Ketchup Develey Premium Classic i posiekany czosnek. Na koniec dodaj kilka kropel TABASCO® Pepper Sauce, całość dokładnie wymieszaj. Dip znakomicie smakuje z kawałkami kurczaka podsmażonymi na patelni grillowej.
W małej miseczce wymieszaj Majonez Develey Premium 0% dodatku cukru Develey oraz TABASCO® Pepper Sauce. Dip ten podkreśla smak zarówno frytek, jak i innych przekąsek.
W garnuszku roztop masło, odstaw z gazu. Dodaj posiekany czosnek oraz TABASCO® Pepper Sauce. Całość dokładnie wymieszaj. Dip można zastosować do upieczonego mięsa, aby podkreślić jego smak.
Smacznego 😊!