 
  Feeria dipów podkręonych sosem TABASCO®
         Składniki
        Składniki
      
      
            -        Develey Ketchup Premium Classic 
-        Develey Majonez Premium 0% dodatku cukru
-        Develey Musztarda Francuska Premium 
-        Kikkoman Sos sojowy  
-        TABASCO® Pepper Sauce
-        Imbir
-        Miód
-        4 ząbki czosnku
-        Masło
         Sposób przygotowania
        Sposób przygotowania
      
      
            - W małej miseczce wymieszaj Ketchup Develey Premium Classic, Sos sojowy Kikkoman, TABASCO® Pepper Sauce, imbir, cytrynę. Dip ten idealnie podkreśla smak krewetek. 
- W miseczce wymieszaj Ketchup Develey Premium Classic oraz TABASCO® Pepper Sauce. Tak powstały dip znakomicie komponuje się z chrupiącymi frytkami. 
- Do miseczki z Musztardą Francuską Develey Premium dodaj miód, Ketchup Develey Premium Classic i posiekany czosnek. Na koniec dodaj kilka kropel TABASCO® Pepper Sauce, całość dokładnie wymieszaj. Dip znakomicie smakuje z kawałkami kurczaka podsmażonymi na patelni grillowej. 
- W małej miseczce wymieszaj Majonez Develey Premium 0% dodatku cukru Develey oraz TABASCO® Pepper Sauce. Dip ten podkreśla smak zarówno frytek, jak i innych przekąsek. 
- W garnuszku roztop masło, odstaw z gazu. Dodaj posiekany czosnek oraz TABASCO® Pepper Sauce. Całość dokładnie wymieszaj. Dip można zastosować do upieczonego mięsa, aby podkreślić jego smak. 
- Smacznego 😊! 
 
   
	


 
   
   
 
   
   
   
   
   
   
  