Jajecznica z salsą warzywną

Jajecznica z salsą warzywną

Czas Przygotowania 15 min Liczba Porcji osób
Poziom Trudności: Umiarkowany
Kuchnia:
Polska
Przepis w wersji wideo

Składniki Składniki

  • jajka,
  • awokado,
  • pomidory,
  • kolendra,
  • por,
  • TABASCO® Chipotle Sauce,
  • masło,
  • sól,
  • woda,
  • czosnek

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

Rozbić jajka do głębszej miski, dodać TABASCO® Chipotle Sauce, wodę oraz szczyptę soli. Całość dokładnie wymieszać, do momentu połączenia się składników. Na średnim ogniu rozgrzać dużą patelnię. Roztopić kawałek masła tak, aby pokryć dno całej patelni. Na patelnię wlać przygotowane wcześniej jajka, cały czas mieszając tak, aby nie doprowadzić do przywarcia. W miseczce wymieszać posiekane pomidory, awokado, por, czosnek, kolendrę. Na koniec dodać TABASCO® Chipotle Sauce, całość wymieszać. Na talerz nałożyć porcję jajecznicy, na którą kładziemy warzywną salę.

Produkty z Przepisu

60 ml
12,79 zł
Please select