Sałatka z czerwonej kapusty, z gruszkami, orzechami włoskimi i pecorino

Kolorowa sałatka z czerwonej kapusty z gruszkami i pecorino

Czas Przygotowania 10 min Liczba Porcji 2 osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:
Śródziemnomorska

Składniki Składniki

  •        Develey Ocet Balsamiczny 
  •        1 czerwona kapusta
  •        2 gruszki
  •        100 g sera pecorino
  •        Garść orzechów włoskich
  •        Oliwa z oliwek extra virgin
  •        Sól
  •        Pieprz

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Usuń wewnętrzną część z kapusty czerwonej. Pokrój  ją w paski i włóż do salaterki.

  2. Gruszki obierz, wyjmij ogryzek i pokrój w plasterki lub paski.

  3. Orzechy pokrusz.

  4. Wszystkie składniki połącz w salaterce, dodając również pokrojone w kawałki pecorino.

  5. Dopraw oliwą z oliwek extra virgin, solą, pieprzem i Octem Balsamicznym Develey

  6. Smacznego 😊!

Produkty z Przepisu

250 ml
9,99 zł
Please select