Letnia kanapka z warzywami i majonezem Develey Aioli z czosnkiem

Letnia kanapka z warzywami i majonezem Develey Aioli z czosnkiem

Czas Przygotowania 10 min Liczba Porcji osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:

Składniki Składniki

• 2 kromki ulubionego pieczywa (np. żytniego lub z ziarnami) 

• 2 łyżki majonezu Develey Aioli z czosnkiem 

• papryka 

• Pomidor w plasterkach 

• Garść sałaty lub rukoli 

• Sól, pieprz

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

Pieczywo posmaruj majonezem. Użyj go zamiast masła. Ułóż na jednej kromce warzywa: paprykę, pomidor, sałatę. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj drugą kromką i lekko dociśnij. Prosto, świeżo i zdrowo – idealna kanapka na ciepłe dni!