Tortilla z pastą z tuńczyka i majonezem Develey z zielonym pesto

Tortilla z pastą z tuńczyka i majonezem Develey z zielonym pesto

Czas Przygotowania 15 min Liczba Porcji osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:

Składniki Składniki

  • ok. 250 g tuńczyka (z puszki, odsączony) 

• 4 łyżki majonezu Develey z zielonym pesto 

• 1 łyżka posiekanego koperku 

• Sól i pieprz do smaku 

• Liście sałaty 

• Kilka pomidorków koktajlowych 

3 placki tortilli Funtastic

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

W misce wymieszaj tuńczyka, majonez i koperek. Dopraw solą i pieprzem. Pastę rozsmaruj na plackach tortilli. Dodaj porwane liście sałaty i przekrojone pomidorki. Zwiń tortille i pokrój na kawałki. Pyszna, szybka przekąska – idealna na lunch, śniadanie lub kolację! 

autor: @SLODKIEOKRUSZKI

Produkty z Przepisu