Tosty z dipem majonezowo-orzechowym

Tosty z dipem majonezowo-orzechowym

Czas Przygotowania 10 min Liczba Porcji osób
Poziom Trudności: Łatwy
Kuchnia:

Składniki Składniki

• Kromki pieczywa tostowego 

• 2 łyżki majonezu Develey z chili Jalapeño 

• 1 łyżka masła orzechowego 

• Szczypta oregano 

• 0,5 łyżeczki słodkiej papryki 

• 1 łyżka oliwy z oliwek 

• Opcjonalnie: plasterki sera lub salami

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

W miseczce dokładnie wymieszaj majonez, masło orzechowe, przyprawy i oliwę – powstanie aromatyczny, kremowy dip. Posmaruj nim pieczywo tostowe, opcjonalnie dodaj ser lub salami. Złóż tosty i zapiecz w opiekaczu lub na suchej patelni. Chrupiące na zewnątrz, kremowe w środku – idealna przekąska z wyrazistym smakiem! 

autor: @FIT.OLI

Produkty z Przepisu

210 ml
Naklejki
Nowość
6,70 zł