Sałatka makaronowa z oliwkami

Sałatka makaronowa z oliwkami

Czas Przygotowania 30 min Liczba Porcji 2 osób
Poziom Trudności: Umiarkowany
Kuchnia:
Śródziemnomorska

Składniki Składniki

DRESSING:

Sposób Przygotowania Sposób przygotowania

  1. Oczyść paprykę i cukinię, pokrój w plastry. 

  2. Grilluj do miękkości z ubu stron, polej cukinię Sosem Sojowym Kikkoman. Kiedy będą miękkie odstaw do wystygnięcia, a potem usuń skórkę z papryki. 

  3. Ugotuj makaron Fusilli Świderki Rummo w  posolonej wodzie i odstaw do wystygnięcia. 

  4. Przekrój na pół pomidorki cherry, posiekaj cebulę i oliwki. Wymieszaj wszystkie składniki dressingu na gładką masę. 

  5. Włóż makaron Fusilli Świderki Rummo do miseczki, dodaj kiełki oraz świeże i grillowane warzywa.  

  6. Skrop wszystko dressingiem, dobrze wymieszaj i podawaj jako dodatek do grillowanego mięsa.

  7. Smacznego 😊!

Produkty z Przepisu

150 ml
Naklejki
vegan
11,99 zł
Please select
150 ml
Naklejki
vegan
9,99 zł
Please select
250 ml
Naklejki
vegan
15,99 zł
Please select