Producent: Develey

Develey Ocet Winny z czerwonego wina

Masa netto / Objętość netto: 250 ml

Ocet winny Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji czerwonych winogron. Dzięki opartej na wieloletnim doświadczeniu metodzie produkcji oraz podstawie, jaką jest szczep winny „Zweigelt”, ocet zyskuje wielobarwny smak i aromat. *Zmętnienie powstałe wskutek wytrącania się naturalnych składników nie jest negatywną cechą jakości produktu.

    W 100g produktu:

  • energia: 91 kJ/ 21 kcal
  • tłuszcz: 0 g
  • w tym kwasy nasycone: 0 g

  • węglowodany: 0 g
  • w tym cukry: 0 g

  • białko: 0 g
  • sól: 0 g
  • kwasowość: 6%

Kontakt Food Service

Skontaktuj się

z naszym przedstawicielem handlowym

Poznaj szczegóły

Kontakt Food Service